Jan Wijgerse

Slide background

Jan Wijgerse

Nederland heeft een leidende positie in de internationale tuinbouw. Succesvolle technieken en teeltmethoden hebben vaak hun oorsprong in Nederland.
A
Dit maakt Nederland bijzonder. Overheden en kwekers die succesvol zijn implementeren Nederlandse technieken.
Jan Wijgerse, Senior Business Development Manager bij GHBD Holland, is sinds 1977 werkzaam in de tuinbouwtechniek en is actief betrokken geweest bij nieuwe ontwikkelingen zoals het telen op steenwolsubstraat en de eerste warmtebuffers.
A
Door ervaring en betrokkenheid groeide hij door tot een commercieel manager die zich de laatste jaren heeft beziggehouden met het ontwikkelen van nieuwe markten en het implementeren van bestaande en nieuwe producten in diverse teelten.
In 2011 resulteerde dit in het winnen van de Fenedex Export Select Export Manager van het Jaar Award. Een prijs waar bewezen successen door een vakjury worden beoordeeld. Bijzondere waardering was er voor het Steppingstone model, waarbij markten en producten worden ingeschaald. Past het product in de huidige ontwikkeling van de kweker, dan is er een match en is er potentie om succesvol zaken te doen in een bepaalde markt.
A
GHBD Holland en haar klanten maken gebruik van de kennis, het internationale netwerk en de ervaring van Jan Wijgerse.

Meer informatie over Jan Wijgerse, kijk dan op zijn LinkedIn profiel.
Winnaar van de Fenedex Export Select export manager van het jaar 2011.
A
Jan Cramer voorzitter van de vakjury overhandigt de prijs.